#1 2011-03-08 19:26:52

Otagan

http://img221.imageshack.us/img221/9359/moderatorlq.png

32241982
Punktów :   

Misja 1 - Poznanie część 1

Witam was dywizjo 9 !!!!!

Jestem waszym nowym kapitanem, pragnę poznać was bliżej, oraz wasze umiejętności co pozwoli nam lepiej współpracować na polu walki.

Misja 1 - Poznanie część 1 jest pierwszym krokiem w tym kierunku. Będą w tym celu trzy misje składające się z : poznania waszych umiejętności, waszego stylu walki i waszej historii.

Pierwsza misja ma na celu poznania mocy waszych zanpakuto!

Niech każdy opisze swojego zanpakuto, jego umiejętności itp.
Zanpakuto nie mogą być typu : odpalam i wszyscy giną !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mój zanpakuto :

Imię : Totsuka

Komenda uwolnienia : Moyasu Totsuka !!!!!!!!!!!

Wygląd: Mój zanpakuto nie ma swojej zapieczętowanej formy. Czyli na pierwszy rzut oka poruszam się bez zanpakuto. Jednak potrafię uwalniać shikai bez katany. Gdy wypowiem Moyasu Totsuka !!!!  i ułożę dłoń tak jak bym trzymał w niej coś, pojawia się mój zanpakuto.

Specjalne techniki i umiejętności : Mój zanpakuto to czysty ogień, żaden miecz czy coś w tym rodzaju tylko zwykły ogień który trzymam w dłoni i ma kształt miecza. Jego umiejętnością jest wydłużanie swojego ostrza, oraz miotanie ogniem w różnych postaciach.

Kasai fenikkusu - Totsuaka wydaje z siebie ogromne ilości ognia, który następnie przyjmuję kształt feniksa i atakuje przeciwnika. Jest to najpotężniejszy atak Totsuki który wymaga ogromnych ilości reiatsu.

Kasai burēdo - Ostrze wydłuża się do max 100m.

Bankai- Poźniej dodam

http://img716.imageshack.us/img716/4012/27154745.png

Stopka forum

RSS