Witam was dywizjo 9 !!!!!
Jestem waszym nowym kapitanem, pragnę poznać was bliżej, oraz wasze umiejętności co pozwoli nam lepiej współpracować na polu walki.
Misja 1 - Poznanie część 1 jest pierwszym krokiem w tym kierunku. Będą w tym celu trzy misje składające się z : poznania waszych umiejętności, waszego stylu walki i waszej historii.
Pierwsza misja ma na celu poznania mocy waszych zanpakuto!
Niech każdy opisze swojego zanpakuto, jego umiejętności itp.
Zanpakuto nie mogą być typu : odpalam i wszyscy giną !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mój zanpakuto :
Imię : Totsuka
Komenda uwolnienia : Moyasu Totsuka !!!!!!!!!!!
Wygląd: Mój zanpakuto nie ma swojej zapieczętowanej formy. Czyli na pierwszy rzut oka poruszam się bez zanpakuto. Jednak potrafię uwalniać shikai bez katany. Gdy wypowiem Moyasu Totsuka !!!! i ułożę dłoń tak jak bym trzymał w niej coś, pojawia się mój zanpakuto.
Specjalne techniki i umiejętności : Mój zanpakuto to czysty ogień, żaden miecz czy coś w tym rodzaju tylko zwykły ogień który trzymam w dłoni i ma kształt miecza. Jego umiejętnością jest wydłużanie swojego ostrza, oraz miotanie ogniem w różnych postaciach.
Kasai fenikkusu - Totsuaka wydaje z siebie ogromne ilości ognia, który następnie przyjmuję kształt feniksa i atakuje przeciwnika. Jest to najpotężniejszy atak Totsuki który wymaga ogromnych ilości reiatsu.
Kasai burēdo - Ostrze wydłuża się do max 100m.
Bankai- Poźniej dodam